IniciNoticiesEsportsEl triatleta blanenc Israel González demana firmes a través del change.org perquè...

El triatleta blanenc Israel González demana firmes a través del change.org perquè s’endureixin i modifiquin les lleis sobre els atropellaments als ciclistes

israel perezFa aproximadament quatre mesos el triatleta blanenc i membre del Club Triatló Blanes, Israel González, va patir un accident mentre entrenava amb bicicleta per la N-II. Un camió el va atropellar i a causa d’aquest succés va patir un traumatisme cranioencefàlic i es va fracturar diverses costelles que li van perforar el pulmó entre d’altres problemes. Els metges només li donaven 24 hores de vida i va estar a punt de perdre la cama esquerra. Va estar en estat molt crític a la UCI durant un mes i mig, però finalment, després de diverses operacions, van aconseguir salvar-li la cama, però van haver de treure-li els músculs i deixar-li només l’os. Això ha provocat que gairebé no tingui mobilitat al peu esquerra ni tampoc sensibilitat.

És per això que l’Israel ha engegat una campanya a través de Change.org per demanar firmes. Ell mateix, en declaracions a Ràdio Tordera, ens comenta el que vol aconseguir amb aquesta iniciativa.

Israel iniciativa 1

Per culpa de l’accident, l’Israel ja no podrà tornar a fer el que més li agradava: triatlons.

Israel iniciativa 2

Demà l’Israel González serà en directe en el programa del Show dels Esports a partir de les 20:00h del vespre per explicar-nos tota la seva història.

ÚLTIMES NOTÍCIES