IniciNoticiesRegidoriesEs promou el programa garantia juvenil amb ajudes per a la inserció...

Es promou el programa garantia juvenil amb ajudes per a la inserció i formació de joves entre els 16 i 29 anys

ajuntamentPromoció econòmica i ocupació promouen el Programa Garantia Juvenil que estableix un  tracte d’ajut econòmic per tal de facilitar la inserció laboral dels joves menors de 30 anys, mitjançant l’autoocupació o la contractació en empreses i entitats de l’economia social i cooperativa.

Els treballadors autònoms i les entitats d’economia social que contractin joves acollits al programa de Garantia Juvenil, durant un mínim de 6 mesos, podran rebre una subvenció del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat. Els joves acollits al programa de Garantia Juvenil que es donin d’alta com a autònoms durant un any, podran rebre també una subvenció màxima de 9.080,40€. Marc Unió és el regidor de Promoció econòmica de l’ajuntament de Tordera.

garantia juvenil 1

En aquest sentit, des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació es recorda que per acollir-se al programa Garantia Juvenil és obligatori que el jove interessat estigui inscrit al Programa. Per fer-ho, pot adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de Tordera.

garantia juvenil 2

Marc Unió apunta que l’índex d’atur juvenil a Catalunya i Tordera és molt elevada.

garantia juvenil 3

El termini per sol·licitar aquestes subvencions és el 31 d’octubre de l’any 2016.

ÚLTIMES NOTÍCIES