IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé acull dissabte un espectacle familiar i diumenge l’actor Quim...

El Teatre Clavé acull dissabte un espectacle familiar i diumenge l’actor Quim Masferrer

OHQUEBONICESPANAMACap de setmana intens aquest cap de setmana al teatre clavé. Dissabte amb l’espectacle familiar “Oh, que bonic és Panamà” que explica les aventures d’un petit ós i un petit tigre que vivien a la vora d’un riu i somien en anar a Panamà. Aquest és el fil argumental d’un espectacle basat en l’obra original i homònima de Janosch, il·lustrador i escriptor de literatura infantil en llengua alemanya, i portat a escena per la companyia Hirondela Teatre. Interpretat per en Carles Vendrell i la Bel Castanyé i dirigit per l’Anika Burton, l’espectacle s’adreça a infants d’entre 3 i 5 anys i té una durada aproximada de 45 minuts. Anika Burton ens dóna detalls de l’obra.

panama

D’Oh que bonic és Panamà! se’n faran dues funcions: una primera en català a les 17:00h i una segona a les 18:30h en castellàLes entrades per l’espectacle tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el mateix dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Com ja és habitual en els espectacles del Cicle familiar, els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen als seus clients descomptes de 2€ en l’entrada. El descompte no és acumulable a d’altres promocions.

Diumenge arriba un dels plats forts de la programació, amb l’actor Quim Masferrer, conductor del programa “El Forester” de TV3. Què passa si diuen a algú que només et queden 90 minuts de vida, que és el que dura una obra de teatre… És poc o molt, però en tot cas dóna llibertat de pensar i de dir.  Són algunes de les qüestions que es planteja Quim Masferrer a Temps, el monòleg que arriba aquest diumenge a Tordera. L’actor explica la idea de l’obra.

quim masferrer

L’espectacle compta amb la direcció de Ramon Fontserè. “Temps” amb Quim Masferrer serà aquest diumenge, a les 7 de la tarda. Les entrades es poden adquirir al teatre.