IniciNoticiesPolíticaL’alcalde de Tordera i Quatre-cents alcaldes més de Catalunya han acompanyat Mas...

L’alcalde de Tordera i Quatre-cents alcaldes més de Catalunya han acompanyat Mas en la seva compareixença com imputat al 9N

IMG-20151015-WA0000L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) han reunit aquest matí uns 400 alcaldes de poblacions de tot Catalunya. Aquests càrrecs electes han donat suport al president de la Generalitat, Artur Mas, per la seva compareixença al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) com a imputat per fer possible la votació del 9N. Entre els alcaldes, destacava la presència de l’ alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

Els alcaldes han acompanyat el president Mas en la seva entrada als Tribunals portant els símbols que identifiquen el poder municipal, com ara la vara, la venera o el faixí, de la mateixa manera que van fer el dia 4 d’octubre del 2014, quan van lliurar al president de la Generalitat les mocions dels plens municipals on li demanaven que convoqués la consulta del 9 de novembre (9N). L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia parlava de la manera maldestra en que ha actuat el govern espanyol, en aquest tema.

alcalde 9N

La comitiva estava encapçalada pel president de l’AMI, Carles Puigdemont, i el president de l’ACM i alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, a més dels membres de les respectives Executives. Dimarts, el vicepresident primer de l’AMI, Josep Andreu, i el president de l’ACM, Miquel Buch, van estar presents a les portes del TSJC, per donar suport a la consellera d’ensenyament en funcions, Irene Rigau, i l’exvicepresidenta, Joana Ortega, imputades en el mateix sumari.

ÚLTIMES NOTÍCIES