IniciNoticiesSocietatLes obres de la N-II a Tordera haurien de finalitzar el segon...

Les obres de la N-II a Tordera haurien de finalitzar el segon trimestre del 2016

00400Estan en marxa les obres de millora dels enllaços de la N-II a Tordera. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegura que es tracta d’un projecte d’arranjament de la via per eliminar revolts i espais perillosos en la conducció. L’alcalde recorda que s’ha arribat fins aquest punt, desprès que el ministeri de foment, hagi desestimat l’opció de desdoblar la N-II entre Maçanet i Tordera.

enllacos 1

Pel que fa a les obres de Tordera, es tracta d’adequar un enllaç per millorar les seves característiques i de remodelar una intersecció per transformar-la en un enllaç a diferent nivell. El projecte preveu la construcció de tres rotondes als laterals de la carretera nacional. La primera donarà accés a la urbanització Tordera Parc; la segona donarà entrada al nucli de masies agregat al veïnat Sant Pere, és a dir, a l’altra banda de carretera -davant l’accés a Tordera Parc-, i la tercera rotonda es projecta a l’alçada de l’entrada de Terra Brava. La construcció d’aquestes rotondes implicarà la creació de nous vials paral·lels a la carretera, així com la construcció d’un pas soterrat que connectarà els accessos a Tordera Parc amb l’agregat de masies a Sant Pere. Joan Carles Garcia apunta que això suposarà una millora en la seguretat viària.

enllacos 2

Una segona fase de les obres, preveu la construcció de dos vials paral·lels a la N-II entre la rotonda de Can Bartolí fins a l’entrada de la urbanització Tordera Parc. Joan Carles Garcia confia que les primera i segona fase es facin conjuntament.

enllacos 3

El projecte té un termini d’execució de 8 o 9 mesos. Per tant, les obres haurien de finalitzar durant el segon trimestre del 2016.

ÚLTIMES NOTÍCIES