IniciNoticiesCulturaLa torderenca Alba Nonell és escollida Pubilla de les Comarques Barcelonines 2015

La torderenca Alba Nonell és escollida Pubilla de les Comarques Barcelonines 2015

20151004051226La Pubilla de Tordera 2014, Alba Nonell, és la nova Pubilla de les Comarques Barcelonines i 1a Dama de Catalunya. La torderenca ha estat proclamada aquest cap de setmana al certamen d’Hereu i Pubilla de Catalunya 2015, que enguany s’ha celebrat a Cubelles (El Garraf). Escoltem-la en declaracions a Ràdio Tordera, minuts després de l’elecció.

alba barcelonines 1

L’acompanyarà com a Hereu de les Comarques Barcelonines el representant de Gironella, Daniel Raya. Pel que fa als títols de Pubilla i Hereu de Catalunya, han estat per dos joves de Sant Vicenç de Castellet i Sitges, respectivament.

Alba Nonell i Nacho Sánchez van fer dissabte els exàmens oral i escrit, a més de participar de diverses activitats organitzades pel Foment de les Tradicions Catalanes. En aquesta ocasió, han participat en el certamen nacional del pubillatge 42 pubilles i 28 hereus. Alba Nonell explica com van passar el dia.

alba barcelonines 2

Amb la banda de Pubilla de comarques Barcelonines, Alba Nonell s’afegeix a la llista d’Hereus i Pubilles torderencs que han obtingut un títol nacional. Ara feia 5 anys que Tordera no obtenia representació en el certamen del Pubillatge de Catalunya. L’última vegada va ser el 2010, quan Marc Francesch va obtenir la faixa d’Hereu de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES