IniciNoticiesSocietatTordera es suma en un programa per facilitar l'accés dels joves al...

Tordera es suma en un programa per facilitar l’accés dels joves al món laboral. Dimarts vinent es fa una xerrada informativa.

Xerrada garantia juvenilAprofitant les sinergies que ofereixen la Generalitat i el Consell Comarcal en matèria d’ocupació i formació per a joves, des de Tordera es vol motivar els joves que no estudien ni treballen a apuntar-se al programa Garantia Juvenil. El Consell Comarcal del Maresme ha posat recentment en marxa el programa de Garantia Juvenil amb l’objectiu de facilitar que els joves entre 16 i  29 anys que no treballin ni estudiïn puguin rebre una oferta d’educació contínua, un període de pràctiques en empreses o bé una oferta de feina. La tècnica de joventut de l’ajuntament, Carme López explica els objectius del programa i anima als joves del municipi a participar-hi.

garantia juvenil

Els joves que compleixin els requisits i vulguin ser beneficiaris de la Garantia Juvenil, prèviament hauran d’inscriure’s al fitxer del Sistema de Garantia Juvenil. A més, durant el procés, el jove rep atenció personalitzada  i suport  a través d’una xarxa de professionals que l’acompanyaran i en faran els seguiment durant tot el procés que participa a Garantia Juvenil. Per a més informació sobre el programa Garantia Juvenil, el Casal de Joves de Tordera, a través de la Regidoria de Joventut ha organitzat una xerrada informativa el proper dimarts 6 d’octubre a les 16:30h, al Casal. També, els interessats poden inscriure’s al Programa Garantia Juvenil a través del correu electrònic: garantiajuvenil@ccmaresme.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES