IniciNoticiesEntitatsJa es coneixen els noms dels guanyadors del concurs de fotografia 2015...

Ja es coneixen els noms dels guanyadors del concurs de fotografia 2015 de la Festa Major i del municipi de Tordera, organitzat per l’entitat Fotoclub.

fotoclubPer commemorar el cinquè aniversari de l’entitat, el Fotoclub Tordera ha repartit 500 euros en premis del concurs de fotografia d’aquest estiu. Proposava dues temàtiques diferents. En la categoria de fotografies de la Festa Major, el premi de 100 euros va ser per Josep Maria Ciurana; els dos premis de 50 euros se’ls van endur Xavier Xaubet i Josep Esparrell i, per últim, els dos premis de 25 euros van anar per Anna Manresa i Marià Santiago.

Pel que fa a la categoria de fotografies del nostre municipi, el premi de 100 euros va recaure a Xavier Xaubet; els dos premis de 50 euros van anar per Josep Maria Ciurana i Josep Esparell i, finalment, els dos premis de 25 euros van ser per Marià Santiago i Narcís Vila.

El premi especial de la fotografia de portada del llibret de la Festa Major de l’any vinent va ser per en Josep Manresa, que va presentar una fotografia del correfoc. En conjunt, el president del Fotoclub, Xavier Llop, en fa una valoració molt positiva i es mostra content amb la participació.

 

balanç concurs fotoclub 1

 

Xavier Llop avança algunes de les activitats que han preparat des de l’entitat per aquests propers mesos.

 

balanç concurs fotoclub 2

 

Per més informació sobre les activitats del Fotoclub Tordera, el local de l’entitat, situat al carrer Sant Antoni nº 29 (2n pis), està obert els dos últims dilluns de cada més de 19 a 20.30 hores. També podeu enviar un correu electrònic a l’adreça fotoclubtordera@gmail.com .