IniciNoticiesEsportsEl Club Esportiu Tordera comença a preparar els entrenaments setmanals i les...

El Club Esportiu Tordera comença a preparar els entrenaments setmanals i les caminades mensuals

Club Esportiu Tordera noti dijousAmb l’inici del mes de setembre, una de les entitats que també comença a organitzar-se per planificar aquest curs esportiu 2015-16 és el Club Esportiu Tordera. Coincidint amb el mes d’octubre, l’entitat posarà en marxa els entrenaments de córrer i també les caminades mensuals, que s’aniran intercalant amb les sortides de BTT. Albert Prats, un dels membres del CET, ens explica que l’any passat hi va haver una bona resposta de la gent amb els entrenaments i que enguany també faran dos grups.

Prats entrenaments 1

La finalitat principal des de l’entitat és donar resposta als torderencs/ques que surten a córrer sols i que amb aquesta iniciativa es poden agrupar i fer una colla per fer esport. Els entrenaments es faran els dilluns i els dimecres a les 20 h del vespre en el Parroquial i començaran el dilluns cinc octubre. Per altra banda, cada segon diumenge de mes, a partir de l’onze d’octubre, s’organitzaran les populars caminades i sortides amb BTT. Prats ens comenta que hi haurà un canvi de format amb les rutes.

Prats entrenaments 2

El Club Esportiu Tordera és una entitat torderenca dedicada a la pràctica de tota mena d’esports: excursionisme, ciclisme de carretera i de muntanya, running, triatló, etc. Fundat l’any 2012 a Tordera, el CET vol ser el punt de trobada per a totes aquelles persones amants de l’esport que no tenen cap altra entitat esportiva que les representi.

ÚLTIMES NOTÍCIES