IniciNoticiesCulturaDimarts vinent es presenta el llibre de La Mirada del poeta 2015,...

Dimarts vinent es presenta el llibre de La Mirada del poeta 2015, creat artesanalment pels participants al taller ‘Text, paper, imatge´

claveDurant els mesos previs a l’acte central de La Mirada del poeta, celebrat el juny passat, una trentena de persones de diverses edats van participar al taller ‘Text. Paper. Imatge’, durant el qual van crear paper de manera artesanal i van experimentar sobre la fotografia i el traç i l’escriptura. Les experiències d’una part dels participants al taller, juntament amb les d’altres persones que també han participat a La Mirada del poeta ja sigui com a públic o com a actors, músics,  voluntaris, etc. conformen el cos del llibre de La Mirada del poeta.

Encapçalat per un text i una il•lustració d’en Narcís Comadira, l’escriptor al voltant del qual ha girat la quarta edició de La Mirada del poeta, i enquadernat a mà, aquest exemplar únic de llibre es presentarà en públic el proper dimarts 29 de setembre a les 19h a l’Auditori del Teatre Clavé. Durant l’acte, de caràcter gratuït i obert a tothom, també es projectarà l’audiovisual que recull alguns moments de La Mirada del poeta d’enguany. Josep Navarro és el director del teatre.

navarro llibre mirada del poeta

Aquesta és la segona vegada que es crea un llibre artesanal basat en les experiències dels participants a La Mirada del poeta. L’exemplar de La Mirada del poeta 2013, basada en l’obra de l’escriptora Olga Xirinacs, forma part del fons de la Biblioteca, on també es destinarà l’exemplar del llibre d’aquesta edició del projecte.

La Mirada del poeta és un projecte conjunt de l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé i la Biblioteca de Tordera i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.