IniciNoticiesEsportsEls Castellers de l’Alt Maresme fan la millor diada de la seva...

Els Castellers de l’Alt Maresme fan la millor diada de la seva història

castellers fotoAquest dissabte 19 de setembre, la plaça de l’Ajuntament de Calella va quedar petita per veure els Castellers de l’Alt Maresme. Els Maduixots van completar la millor diada de la seva història descarregant un 4d7, el primer que descarreguen, i van bastir per primera vegada, també, un 9d6, castell molt complex tant pel gran nombre de castellers que hi participa com per la necessitat de comptar amb els tres poms de dalt (dosos, acotxadors i enxanetes) que acaben de coronar el castell. Marc Ruiz, cap de colla, en declaracions a Ràdio Tordera ens explica que la clau per aconseguir aquestes construccions és la confiança.

Ruiz castellers 1

Els Maduixots van completar l’actuació amb la torre de 6 i el pilar de 5. Ruiz també valora positivament la resposta de la gent amb la campanya de la botifarrada i la samarreta en l’assaig del passat divendres.

Ruiz castellers 2

Els Castellers de l’Alt Maresme van estar acompanyats pels Minyons de Terrassa i els Xics de Granollers, que també van realitzar una actuació excel·lent. Abans d’iniciar-se la diada castellera es van descobrir dues plaques commemoratives del primer castell de 9 pisos bastit pels Minyons de Terrassa i del bateig dels Maduixots a la plaça de l’Ajuntament de Calella.

ÚLTIMES NOTÍCIES