IniciNoticiesEsportsEl torderenc Santi Serra fa el millor temps a la travessa Matagalls-Montserrat,...

El torderenc Santi Serra fa el millor temps a la travessa Matagalls-Montserrat, 8 hores i 42 minuts

Santi SerraAquest diumenge 20 de setembre, el torderenc Santi Serra ha aconseguit fer el millor temps de “crono” en la travessa Matagalls-Montserrat, després de completar els gairebé 86 km de recorregut en un temps de 8 hores i 42 minuts. Per tal d’evitar taps, la sortida es fa en tandes de 35 persones cada minut, i ell ha estat qui l’ha completat amb menys temps. Enguany, doncs, el torderenc ha millorat el temps aconseguit l’any passat, quan va quedar segon de la classificació general amb un temps de 9 hores i 19 minuts. Ell mateix ens fa valoració de la prova d’aquest any.

Serra matagalls 1

 

Per en Santi el menys important és aconseguir el millor temps i arribar entre els tres premis, el més important per el torderenc es passar-ho bé i fer ambient amb els que l’acompanyen.

Serra matagalls 2

 

Organitzada pel Club Excursionista de Gràcia, la Matagalls-Montserrat 2015 ha estat l’edició 36 d’aquesta prova de resistència no competitiva, que aplega al voltant de 3500 participants. La travessa passa per camins de muntanya entre la serralada del Montseny i el massís de Montserrat. L’objectiu principal es aconseguir realitzar el recorregut que cobreix una distància de 85,5 Km que acumula un desnivell de 5.980 metres, en menys de 24 hores. Aquesta nit en Santi Serra passarà per els micròfons del Show dels Esports a partir de les 20:30h.

ÚLTIMES NOTÍCIES