IniciNoticiesCulturaLa biblioteca de Tordera acull l’ exposició “Actuem amb energia”

La biblioteca de Tordera acull l’ exposició “Actuem amb energia”

bibliotecaLa biblioteca de Tordera acull fins el dia 28 de setembre l’exposició itinerant “Actuem amb energia” produïda per la Gerència de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona.”Actuem amb energia” mostra com, a partir d’un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum. A més, es mostren els avantatges i els inconvenients derivats d’aquest procés; com es pot veure influenciat per l’estalvi i l’ús eficient de l’energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important. El tècnic de la diputació de Barcelona, Gonzal Luna assegura que la mostra va dirigida a tots els públics.

 

energia 1

 

L’exposició “Actuem amb energia” consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l’energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l’ús i el consum, i accions per a l’estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona. Segons Luna, si es segueixen els consells de l’ exposició es pot aconseguir un estalvi important d’ energia.

 

energia 2

 

L’exposició “Actuem amb energia” es podrà visitar fins el 28 de setembre a la Biblioteca de Tordera, en l’horari habitual de l’equipament: de dilluns a divendres, de 16:00h a 20:30h; els dimecres de 10:00h a 20:30h i, de dijous a dissabte, de 10:00h a 13:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES