IniciNoticiesEsportsL’Athletic Club Tordera Parc segueix amb les inscripcions obertes i amb un...

L’Athletic Club Tordera Parc segueix amb les inscripcions obertes i amb un creixement d’equips respecte a la temporada passada

AthleticDesprés dels èxits esportius que els dos equips de l’entitat van aconseguir la temporada passada amb dos ascensos en les seves respectives categories, la temporada 2015-2016 es presenta amb canvis importants per al club. Per primera vegada des de la seva fundació, aquest any creixerà el nombre de jugadors i d’equips. Fran Ocaña, entrenador del club, ens dóna més detalls d’aquest increment general.

Ocaña athletic 1

Des del mes de setembre l’Athletic Club Tordera Parc té les inscripcions obertes i ja han iniciat la pretemporada. Ocaña ens comenta que no hi ha cap requisit d’edat ni esportiu per afegir-s’hi i que estan oberts a qualsevol proposta.

Ocaña athletic 2

Enguany serà la primera vegada que tindran juvenil, una categoria que els permet seguir treballant per poder tenir un primer equip sènior, en el futur. Tot i que encara queden tres anys perquè això arribi, des de la coordinació esportiva es mostren esperançats i il·lusionats amb la resposta de la gent. Per a qualsevol consulta us podeu informar a través del seu blog o també mitjançant el facebook oficial. El club entrena normalment en el pavelló poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans i també a la pista coberta de Sant Andreu.

ÚLTIMES NOTÍCIES