IniciNoticiesEsportsEl torneig cadet estatal del CBTordera i la supercopa de bitlles catalanes...

El torneig cadet estatal del CBTordera i la supercopa de bitlles catalanes són els actes protagonistes del cap de setmana

torneig cbtorderaAquest divendres a les 15:00h de la tarda donarà el tret de sortida en el pavelló de l’avinguda dels Països Catalans, el torneig cadet estatal de bàsquet organitzat per el Club Bàsquet Tordera. Per setè any consecutiu diversos equips catalans de la categoria preferent i interterritorial lluitaran per el títol torderenc. Equips de renom com el Joventut de Badalona, la Unió Esportiva de Mataró, el Sant Josep de Badalona, el Club Bàsquet l’Hospitalet, o el CBTordera entre d’altres, completen el cartell. La final es disputarà el diumenge, dia 6, a les 17:00h. Les semifinals es jugaran durant el diumenge al matí. Com a novetat principal, el concurs de triples es farà durant el dissabte a la tarda.

Un dels altres actes important d’aquest cap de setmana esportiu serà l’organització de la Supercopa de Catalunya i el VII gran premi de bitlles catalanes a les pistes del Parc de la Sardana. L’activitat serà dissabte a les 10:30h del matí, l’entitat torderenca “La penya del Bistec” intentarà lluitar per aconseguir el doblet en el seu palmarès, com a vigents campions de Catalunya. L’esdeveniment rep el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES