IniciNoticiesEsportsEl CBTordera obre el període d’inscripcions per a totes les categories

El CBTordera obre el període d’inscripcions per a totes les categories

inscripcions cbtorderaDes de ja fa unes setmanes el Club Bàsquet Tordera ha començat una campanya per captar nous jugadors/es per a les seves diferents categories. A través de les xarxes socials, pamflets informatius casa per casa i els diversos establiments col·laboradors de l’entitat s’ha fet difusió d’aquesta iniciativa. Oscar Mateo, coordinador i responsable de l’acció ens explica que l’objectiu principal és fer conèixer l’àmbit social i esportiu del CBTordera.

Mateo campaya 1

Mateo vol centrar-se amb recuperar l’escola del club es per això que la campanya va força destinada cap a un tipus d’edat en concret.

Mateo campanya 2

Tots els interessats es poden posar en contacte en el telèfon que surt en el mateix cartell del CBTordera o visitar el pavelló de l’avinguda dels Països Catalans. Per altra banda, des de l’entitat esportiva torderenca coincidint amb el partit de festa major, varen retre homenatge en el torderenc Albert Fernandez “Bertu”, jugador del club que durant 20 temporades a defensat la defensa del Tordera. Oscar Mateo valora el paper d’aquest jugador.

Mateo homenatge 3

De moment en “Bertu” no seguirà en el club tot i que no va descartar tornar-hi després de l’any sabàtic que es vol agafar.

ÚLTIMES NOTÍCIES