IniciNoticiesCulturaEl concurs de castells de sorra i el recital d’havaneres centren les...

El concurs de castells de sorra i el recital d’havaneres centren les activitats d’avui de la festa major.

04094Avui arriben dos dels actes més tradicional de la festa major de Tordera, el concurs de castells de sorra i el recital d’ havaneres. A les 11 del matí, el parc de la sardana començarà el concurs. Les inscripcions es faran de 10 a 11 del mati.

A la 1 del migdia, es farà el lliurament de premis. D’altra banda, a les 10 de la nit, a la plaça de l’església, recital d’havaneres amb el grup Els pescadors de l’Escala. A la mitja part, rom cremat per a tothom i presentació dels candidats i candidates a hereu i a pubilla de Tordera. Els joves escollits són: Anna Blanc (pubilla del veïnat de Sant Daniel), Mireia Hidalgo (pubilla del veïnat de Sant Pere), Iris Escartin, Berta Pla, Marc Carles, Marc Martin, Marc Martori i Jordi Serra. Les votacions es podran fer el dijous 20 i divendres 21 a l’ajuntament de 9:00 a 14:00 hores; el dijous 20 durant les havaneres i el divendres, dissabte i diumenge a la peixateria Canals-Carbó. També es podrà votar a través de la pàgina web de l’ajuntament des del dia 20 fins el 22 d’agost a les 23:59 hores.

En declaracions a Ràdio Tordera, la regidora de festes, Sílvia Català assegura que la festa major es presenta amb bones perspectives.

festa major silvia

El recital d’havaneres i la presentació dels candidats i candidates a hereu i pubilla serà retransmès en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES