IniciNoticiesComerçEl sorteig dels vals descompte del comerç al carrer es farà avui...

El sorteig dels vals descompte del comerç al carrer es farà avui durant el recital d’ havaneres

shopping nightDegut al mal temps, el sorteig presencial del Comerç al Carrer es va haver aplaçar. És per això que les dues Associacions de Comerciants del nostre poble, TACS (Tordera Associació de Comerços i Serveis) i ACTC (Associació de Comerciants de Tordera Centre) han decidit de forma consensuada i concertada celebrar el sorteig de forma presencial avui, a partir de les 22 hores, durant la celebració del Recital d’Havaneres de Festa Major (Plaça de l’Església).

El sorteig es realitzarà de la següent manera: s’extrauran 5 butlletes, una per lot, i tres de reserva. En cas que la persona guanyadora no hi sigui i no pugui recollir el premi, el seu nom i cognom es publicarà a la pàgina web de l’Ajuntament, Ràdio Tordera,el Facebook de Promoció Econòmica – “Tordera es mou” i els Facebooks de les Associacions de Comerciants.

Es podrà recollir el premi fins a les 14 hores del dijous 27 d’agost a les oficines de l’ Àrea de Promoció Econòmica, ubicades a la Plaça de la Concòrdia s/n (Antigues Galeries Comercials).

Per a qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a les dues associacions de comerciants o bé a Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, mitjançant el telèfon 93 764 28 16, o bé per e-mail a promocioeconomica@tordera.cat .

ÚLTIMES NOTÍCIES