IniciNoticiesEsportsEl club esportiu La Bitlla Atòmica organitza el XIV Torneig de les...

El club esportiu La Bitlla Atòmica organitza el XIV Torneig de les Bitlles Catalanes de Festa Major amb les inscripcions exhaurides

bitllesUn any més coincidint amb el dissabte de festa major, el Club Esportiu la Bitlla Atòmica organitza la tradicional tirada de les bitlles catalanes al camp de futbol. Amb les inscripcions ja tancades, en total hi participaran un total de 44 equips. Salvador Escudero, portaveu de l’entitat esportiva, comenta que a nivell organitzatiu es troben desbordats per la demanda.

Escudero bitlles fm 1

En aquesta tirada de bitlles catalanes de festa major organitzada per la Bitlla Atòmica hi participa gent d’arreu de Catalunya. Escudero ens recorda que durant tot l’any les inscripcions per apuntar-se al club sempre són obertes.

Escudero bitlles fm 2

Tots els dijous entrenen de 19:00 a 21:00h del vespre al parc de la Sardana. El XIVè Torneig de Bitlles Catalanes de Festa Major es realitzarà a l’esplanada de l’aparcament del municipal d’esports. Els participants també tindran esmorzar popular amb el preu de 4€.

ÚLTIMES NOTÍCIES