IniciNoticiesEsportsEl CEM Tordera obre un concurs per escollir la imatge corporativa dels...

El CEM Tordera obre un concurs per escollir la imatge corporativa dels gimnasos Áccura

cemDurant aquest mes d’agost el Centre Esportiu Municipal conjuntament amb el grup Áccura, empresa que gestiona la instal·lació, han obert un concurs per trobar a la persona ideal que formi part de les imatges corporatives de tots els centres esportius de la província. Rosa Gallardo, directora del CEM Tordera ens explica tot el procés d’aquesta iniciativa.

Gallardo concurs 1

Tota la informació del concurs “3000€ por la cara” la podeu trobar a la pàgina oficial de facebook del centre torderenc o també a través del web www.clubsaccura.es. Per altra banda, des d’aquest dilluns en el CEM Tordera s’està realitzant el buidatge de l’aigua de les zones de les piscines i del jacuzzi. Gallardo ens dóna més detalls d’aquest procés de neteja i a la vegada recomana en els usuaris habituals d’aquest zona afectada, algunes de les alternatives que poden aprofitar durant aquests dies.

Gallardo neteja 2

Durant aquest mes d’agost des de el centre, tenen oberta una promoció de l’estalvi del 50% del preu de la quota per totes les persones que vulguin apuntar-se.

ÚLTIMES NOTÍCIES