IniciNoticiesEsportsLa torderenca, cursa de bicicletes local i l’exhibició de twirling principals activitats...

La torderenca, cursa de bicicletes local i l’exhibició de twirling principals activitats esportives del cap de setmana

cursa bicicletesAquest diumenge 16 d’agost continuen els actes previs a la festa major de Tordera. En concret, hi haurà força protagonisme per les entitats esportives que organitzen la majoria de les activitats previstes. A les 8:30h del matí, el club ciclista Orko Team organitzarà la segona torderenca, una cursa de BTT amb dos recorreguts senyalitzats de diferent nivell i distància. Jesús Yelo, organitzador de la prova, explica l’èxit de participació del 2014.

Yelo torderenca 1

Com a novetat principal la sortida es realitzarà des de la pista de Sant Andreu i durant tot el matí, els organitzadors han preparat un seguit d’activitats per fer ambient i entretenir els acompanyants dels participants i per els torderencs que s’acostin a donar suport a l’esdeveniment. A les 11:00 del matí, el Club Twirling Vila de Tordera prepara una exhibició de festa major un any més. L’any passat es varen estrenar com a entitat fent aquesta activitat i enguany segueixen la mateixa línia i demostrant a tot el municipi que s’han consolidat en el poble. Al voltant d’unes 30 noies realitzaran diversos exercicis. Míriam Aparicio portaveu i responsable de l’activitat, ens dóna més detalls del que es podrà veure diumenge.

Aparicio twirling 1

Finalment la mostra es farà en el pavelló de la Concòrdia i no a la pista de l’amistat tal i com posa el programa d’actes de la festa major. Per acabar la jornada de diumenge, el Club Esportiu Tordera un any més organitza la tradicional cursa de bicicletes local que enguany i suma la categoria de cotxets. Albert Prats membre del CET ens explica com es presenta l’edició d’enguany.

Prats bicicletes 1

La cursa començarà a les 6 de la tarda des de la cruïlla entre el camí ral i el carrer doctor Trueta. Comptarà amb diferents categories, que varien en funció de l’edat dels participants. L’únic requisit que es demana per poder participar a la cursa és portar un casc protector. La principal novetat de la tarda serà l’organització d’una cursa de cotxets. Ens ho explica l’Albert Prats.

Prats bicicletes 2

També és una activitat oberta a tothom i caldrà inscripció prèvia per participar-hi.

ÚLTIMES NOTÍCIES