IniciNoticiesCulturaTordera acull aquest divendres la final del concurs Rap Maresme.

Tordera acull aquest divendres la final del concurs Rap Maresme.

rapmaresemeLa regidoria de Joventut, juntament amb els ajuntaments de Palafolls i Pineda de Mar, promouen una nova edició del concurs Rap Maresme. Enguany, Tordera acull la final de la competició, que tindrà lloc aquest divendres, 7 d’agost, a dos quarts de 6 de la tarda al parc Prudenci Bertrana. A la final del nostre municipi hi participaran 16 joves que han sigut seleccionats a les dues semifinals que es van realitzar a Palafolls i Pineda de Mar. Carme López, tècnica del Casal de Joves, ens explica com es desenvoluparà la final.

rap maresme 1

El premi pel primer classificat seran 150 euros i productes relacionats amb el món del rap. La tècnica del Casal de Joves, Carme López, ens dóna més detalls dels premis.

rap maresme 2

El jurat valorarà especialment l’enginy lingüístic, la fluïdesa verbal, la riquesa en el vocabulari, l’estructura de la rima, la posada en escena i l’actitud del participant i l’originalitat. La final del concurs Rap Maresme tindrà lloc aquest divendres, 7 d’agost, a dos quarts de 6 de la tarda, al parc Prudenci Bertrana. El concurs l’organitzen els Ajuntaments de Pineda, Palafolls i Tordera amb la col·laboració de l’Associació Juvenil de Rap Maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES