IniciNoticiesPolíticaJoan Carles Garcia serà el titular de Règim Intern de la Diputació...

Joan Carles Garcia serà el titular de Règim Intern de la Diputació de Barcelona. També repetirà com a portaveu de CiU a la Corporació.

IMGP9739La setmana passada, la Diputació de Barcelona va aprovar el seu cartipàs. D’aquesta manera, queda determinada la nova estructura de la Corporació, que es va constituir el passat 15 de juliol. En un Ple extraordinari, s’ha donat compte de la creació de cinc vicepresidències i el nomenament dels vicepresidents primer, segon, tercer i quart, i s’ha donat llum verda a un nou organigrama estructurat en cinc àrees executives, sota la presidència de Mercè Conesa.

Per la seva banda, l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, repeteix com a portaveu de CiU a la institució. Tot i això, en aquesta legislatura deixa de ser el delegat de Cultura de la Diputació per passar a ser el nou titular de Règim Intern, on s’encarregarà d’Hisenda i de Recursos Humans. Joan Carles Garcia ha explicat als micròfons de Ràdio Tordera quina serà la seva tasca davant d’aquest departament. Garcia ha assegurat que d’aquesta manera l’Ajuntament de Tordera coneixerà de primera mà les subvencions que ofereixi la Diputació de Barcelona.

150730_001

En el primer Ple, el nou cartipàs va donar llum verda a una rebaixa de retribucions d’entre el 5 i el 14%. Actualment, la Diputació està formada per 51 diputats: 14 de CiU; 11 d’ERC-AM; 10 de PSC-CP; 7 d’ENTESA; 3 de PP; 3 de C’s; i 3 de la CUP-PA.

ÚLTIMES NOTÍCIES