IniciNoticiesPolíticaL’Ajuntament de Tordera convoca avui Ple municipal amb 13 punts en l’ordre...

L’Ajuntament de Tordera convoca avui Ple municipal amb 13 punts en l’ordre del dia. Una hora abans es celebrarà la primera assemblea del Consell de la Vila.

03524L’Ajuntament de Tordera convoca avui Ple municipal amb 13 punts en l’ordre del dia. A la part resolutiva destaca la determinació de les dues festes local per a l’any 2016 i l’aprovació de la xifra de població a 1 de gener del 2015. A més, hi ha dues mocions, una presentada pel Grup Municipal d’ERC-Gent de Tordera perquè l’Ajuntament liquidi els seus impostos a l’Agència Tributària de Catalunya, i una altra presentada pel Grup Municipal del PSC sobre garanties socials per a les ciutadanes i ciutadans de Tordera.

El Ple acabarà amb les comunicacions i els precs i preguntes. La sessió començarà a les 8 del vespre al Teatre Clavé i la podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

Per altra banda, aquesta tarda, a les 7, es convoca també al Teatre Clavé el primer Consell de la Vila. Es tracta d’un nou mitjà de participació ciutadana a Tordera. L’objectiu és que es converteixi en una eina de comunicació directa i participació activa entre els regidors del govern municipal i la ciutadania. L’assemblea acabarà a les 8 puntualment, independentment de l’estat del debat, perquè el ple pugui començar a l’hora establerta.