IniciNoticiesEsportsTornen les retransmissions de bàsquet a Ràdio Tordera

Tornen les retransmissions de bàsquet a Ràdio Tordera

retransmissions ceebA partir de la propera temporada, el bàsquet femení tindrà més presència que mai amb un nou projecte que des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera engegarem durant el mes de setembre, gràcies a l’acord arribat amb el Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera. Anys enrere ja s’havia retransmès el bàsquet masculí des de el pavelló poliesportiu i enguany coincidint amb el bon paper de l’anterior de temporada a la primera catalana femenina per part de les torderenques, es faran els partits de casa íntegrament i algunes connexions amb els de fora. Marc Alonso coordinador i entrenador del primer equip femení del CEEB mostra la seva satisfacció amb la iniciativa.

Alonso retrans 1

Els partits en el pavelló poliesportiu de l’Avinguda dels Països Catalans es disputaran a les 12:15h durant la fase regular i seran retransmesos per en Marc Tresserras i en Marc Muñoz sota la direcció i conducció amb la locució principal per l’Isaac Coronas. Ell mateix ens explica com accepta el repte.

Coronas retrans 2

Aquest acord amb el Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera també inclourà l’estampació del logotip de la ràdio en els pantalons de l’equipació del primer equip femení i la col·locació d’una pancarta de l’emissora en el pavelló poliesportiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES