IniciNoticiesMedi ambientBombers voluntaris de Tordera col·laboren en les tasques d’extinció de l’incendi d’Òdena.

Bombers voluntaris de Tordera col·laboren en les tasques d’extinció de l’incendi d’Òdena.

00917Des d’ahir a la tarda, poques hores després que comencés a cremar l’incendi d’Òdena, un grup de bombers voluntaris del parc de Tordera, juntament amb altres voluntaris i professionals del Maresme, han marxat cap a les terres de la Catalunya Central per col·laborar en les tasques d’extinció. A més, també s’hi ha desplaçat el camió de bombers de Tordera. Sergi Fontseca, agent rural i un dels bombers voluntaris de Tordera que ha treballat a la zona, ha explicat als micròfons de Ràdio Tordera que des del primer moment l’evolució del foc era dolenta.

fontseca 1

A hores d’ara, l’incendi d’Òdena segueix fora de control, tot i que els bombers preveuen tenir-lo estabilitzat durant el dia d’avui. En aquest moment, el foc ja ha cremat més de 1.200 hectàrees de massa forestal. Com que el camió dels bombers de Tordera està a Òdena, actualment, el nostre municipi no té vehicle d’extinció d’incendis. Tot i això, Sergi Fontseca ha insistit que l’assistència a Tordera està garantida per les dotacions que hi ha als parcs de bombers de les rodalies.

fontseca 2

Malgrat Tordera estigui en el nivell d’alerta per incendis forestals Alfa 2, Sergi Fontseca apuntava que la situació meteorològica de les últimes jornades ha fet que el risc d’ignició a Tordera s’hagi reduït.

fontseca 3

Tordera ha destinat a l’incendi que està arrasant la Catalunya Central un vehicle d’extinció i un grup de bombers voluntaris del parc de Tordera. Les dotacions encara continuen treballant a la zona per intentar estabilitzar en el properes hores el foc.

ÚLTIMES NOTÍCIES