IniciNoticiesMedi ambientEs dóna per extingit l’incendi al cobert de palla de Can Palomeres.

Es dóna per extingit l’incendi al cobert de palla de Can Palomeres.

IMG-20150722-WA0023Segons informen Bombers de la Generalitat, l’incendi que es va declarar ahir al migdia a la finca de Can Palomeres, al veïnat de Sant Andreu, s’ha extingit aquesta nit.

El foc es va iniciar pels volts de la una del migdia i va cremar el paller de la finca. L’incendi va ser de dimensions reduïdes i només va afectar l’estructura del paller. Les dotacions de bombers van estar remullant la zona tota la tarda d’ahir, fins acabar d’extingir-lo passades les nou de vespre.

Finalment, només s’han de lamentar danys materials a la nau. Tot i això, al costat del paller, hi havia un ramat de vaques que van ser traslladades a una altra zona a causa de la proximitat amb el foc. Només algun animal ha quedat ferit per cremades. Tampoc cap persona ha resultat ferida.

Segons apuntava ahir la regidora de Seguretat, Sílvia Català, la ràpida actuació dels cossos de seguretat va permetre el control de les flames. Català també confirmava que encara es desconeixen les causes del foc. No obstant això, Ràdio Tordera ha pogut parlar amb un veí de la finca que comentava que havia escoltat una explosió i que podria provenir d’un tractor antic que hi havia guardat a l’interior de la nau.

Fins al lloc dels fets, s’hi van desplaçar set dotacions de camions i un helicòpter dels bombers de la Generalitat, tres camions dels ADFs i cotxes de la policia local de Tordera. També van comptar amb l’ajuda dels bombers voluntaris de Tordera i amb els veïns de la zona.

ÚLTIMES NOTÍCIES