IniciNoticiesPolíticaCarles Seijo, regidor de SOM Tordera, fa un balanç positiu del primer...

Carles Seijo, regidor de SOM Tordera, fa un balanç positiu del primer mes de legislatura del govern municipal de CIU i SOM Tordera.

04329Fa poc més d’un mes que es constituïa el nou Ajuntament de Tordera, després de les eleccions del 24 de maig. Els comicis van deixar l’escenari obert a diversos pactes que, finalment, van cristal·litzar en un acord de govern entre CIU, la força més votada amb 7 representants, i SOM Tordera Entesa, amb 2 regidors. Així doncs, després d’aquestes primeres setmanes de legislatura, és moment de fer de valoracions i de conèixer quin és l’estat de salut d’aquest pacte de coalició CIU-SOM Tordera. En declaracions als Serveis Informatius de Ràdio Tordera, el regidor de SOM Tordera, Carles Seijo valorava satisfactòriament el diàleg que hi ha entre els dos partits al govern.

seijo 1

Carles Seijo destaca el consens que hi ha entre les dues forces polítiques. Afirma que al govern municipal “no hi ha dos partits, sinó un”.

seijo 2

El pacte de govern de CiU i SOM Tordera contemplava, entre d’altres, una reducció global del cost polític de l’Ajuntament i afavorir la participació ciutadana i la transparència.