IniciNoticiesMedi ambientEs controla l'incendi al paller de la granja de Can Palomeres, al...

Es controla l’incendi al paller de la granja de Can Palomeres, al veïnat de Sant Andreu.

IMG-20150722-WA0029Segons informa l’Ajuntament de Tordera, l’incendi que s’ha declarat a la finca de Can Palomeres, al veïnat de Sant Andreu, ja està sota control. El foc s’ha iniciat pels volts de la una del migdia i ha cremat el paller de la finca. Malgrat la gran columna de fum, es tracta d’un incendi de dimensions reduïdes que només ha afectat l’estructura del paller i ja no hi ha perill que es pugui escampar cap a la massa forestal. Ara les dotacions estan acabant d’apagar les bales de palla i al llarg de la tarda continuaran remullant la zona.

Al costat del paller, hi havia un ramat de vaques que han hagut de traslladar a una altra zona a causa de la proximitat amb el foc. Només algun animal ha quedat ferit. Tampoc s’ha de lamentar cap persona ferida.

Ràdio Tordera ha pogut parlar amb un veí de la finca que comentava que havia escoltat una explosió i que podria provenir d’un tractor antic que hi havia guardat a l’interior de la nau. La regidora de Seguretat, Sílvia Català, apuntava que l’actuació dels cossos de seguretat havia sigut ràpida i que es desconeixen de moment les causes del foc.

incendi can palomeras catala

Fins al lloc dels fets, s’hi han desplaçat set dotacions de camions i un helicòpter dels bombers de la Generalitat, tres camions dels ADFs i cotxes de la policia local de Tordera. També han comptat amb l’ajuda dels bombers voluntaris de Tordera i amb els veïns de la zona.

[justified_image_grid last_row=hide ng_gallery=4]

ÚLTIMES NOTÍCIES