IniciNoticiesCulturaColles d’arreu de Catalunya omplen els carrers de Tordera a la trobada...

Colles d’arreu de Catalunya omplen els carrers de Tordera a la trobada anual de gegants.

IMG_20150718_202101Un any més, Tordera ha celebrat la tradicional trobada de gegants amb èxit de participació i de públic. Enguany van ser les colles d’Alella, Arenys de Munt, Malgrat, Cabrils, Vidreres, Hostalric, Breda i Sant Iscle de Vallalta les que van acompanyar als Geganters i Grallers de Tordera a la cercavila. El cap de colla torderenc, Lluís Puig, destaca la puntualitat i la gran quantitat de gent que va sortir als carrers del municipi.

balanc gegants 1

Lluís Puig agraeix la col·laboració dels veïns i comerciants de Tordera organitzant les parades amb menjar i begudes per a les colles geganteres. Assegura que això fa especial el nostre poble.

balanc gegants 2

La cercavila de gegants va acabar a la Plaça de l’Església, amb un ball conjunt de totes les colles davant de l’Ajuntament. Tot seguit, els integrants de les colles van celebrar un sopar de germanor a la Pista de l’Amistat, per posar el punt i final a la trobada. La propera sortida de la Colla de Geganters i Grallers de Tordera és a Cervelló, i com cada any, participaran a la carrera del Cós.

ÚLTIMES NOTÍCIES