IniciNoticiesEsportsAquest vespre s’obren les inscripcions per participar en el torneig d’estiu Bitlles...

Aquest vespre s’obren les inscripcions per participar en el torneig d’estiu Bitlles a la Fresca 2015, organitzat pel grup de bitlles catalanes, La Penya del Bistec

pista bitllesAvui a les 9 del vespre s’obren les inscripcions per participar en el torneig d’estiu Bitlles a la fresca 2015, organitzat per l’equip de bitlles catalanes La Penya del Bistec. Els equips tenen temps d’inscriure-s’hi fins al dia 2 d’agost a les 9 del vespre, enviant un correu electrònic a l’adreça fresca@lapenyadelbistec.com , si no s’acaben abans les places, tal com ha passat en els últims anys. En el moment d’apuntar-s’hi cal donar el nom de l’equip i dels seus jugadors, assignar-ne un com a delegat i deixar un telèfon i una adreça de correu electrònic de contacte.

Enguany es manté el límit de 30 equips participants, que han d’estar formats per un mínim de 5 jugadors i un màxim de 8, amb l’edat mínima de participació de 8 anys. El preu de la inscripció és de 6 euros per persona, que es faran efectius el primer dia de competició. Quim Caballé, membre de l’organització, recomana la gent que hi vulgui participar que faci aviat la inscripció i també ens explica el perquè de la limitació de 30 equips.

Caballe bitles 1

El funcionament del torneig serà el mateix que el dels últims anys: amb dues categories, una d’equips federats i una altra de no federats. Ho explica Quim Caballé.

Caballe bitles 2

Com cada any, es repartiran diversos premis, tant individuals com col·lectius per a tots els equips amb una novetat per als participants que arribin als 90 punts.

Caballe bitles 3

El torneig de Bitlles a la fresca 2015 se celebrarà la setmana del 3 al 7 d’agost al parc de la Sardana. L’acte coincideix amb la celebració dels 10 anys de l’entitat i amb el bon moment esportiu que viu el club amb el primer campionat de Catalunya aconseguit en el seu palmarès, i els dos campions de Catalunya, la Laia Roura i en Ricardo Gómez, en categoria individual femení i masculí, respectivament. Per a més informació sobre l’activitat podeu consultar la pàgina web www.lapenyadelbistec.com i el perfil de la xarxa social Facebook Bitlles a la fresca La Penya del Bistec.