IniciNoticiesEsportsÈxit d’organització en el campionat provincial de patinatge artístic celebrat a Tordera....

Èxit d’organització en el campionat provincial de patinatge artístic celebrat a Tordera. La torderenca Lucia Espi queda segona en la categoria benjamí

campionat patinatgeDurant tot el cap de setmana el pavelló de la Concòrdia ha estat l’escenari del Campionat Provincial de Barcelona de patinatge artístic en les categories benjamí i aleví. Tot i la calor, que durant els dos dies ha estat intensa dins i fora del pavelló, des de la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera en fan una bona valoració. Escoltem el delegat Josep Romaguera.

Romaguera valoracio camp 1

En finalitzar l’acte de lliurament de premis, Josep Maria Perelló, representant de la Federació Catalana de patinatge de la província de Barcelona també en feia un bon balanç i ens explicava per què s’havia escollit Tordera per acollir aquest esdeveniment.

Perello valoracio camp 2

En quant a resultats, millor no li ha pogut anar a la secció de patinatge artístic torderenca, la Lucia Espi va quedar segona en la categoria Benjamí. En declaracions a Ràdio Tordera mostrava la seva satisfacció i ens explicava què havia intentat fer per aconseguir aquest resultat.

Espi valoracio camp 3

Amb aquesta posició, la torderenca té el bitllet assegurat per al Campionat de Catalunya. Una quarantena de patinadors i patinadores van participar del Campionat Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES