IniciNoticiesEntitatsEl Fotoclub Tordera organitza un taller d’iniciació a la fotografia en la...

El Fotoclub Tordera organitza un taller d’iniciació a la fotografia en la foscor

fotografia nocturnaEl Fotoclub Tordera organitza aquest proper dissabte, 18 de juliol, un taller d’iniciació a la fotografia en la foscor, a càrrec del dissenyador gràfic i fotògraf Quim Dasquens. En el taller, que tindrà unes hores de teoria i unes de pràctica, es parlarà dels conceptes bàsics per gaudir de la fotografia nocturna. Ens en dóna més detalls, el president de l’entitat, Xavier Llop.

taller foto foscor 1

El taller començarà a les 8 del vespre al local del Fotoclub Tordera (C/ Sant Antoni, 9, 2n pis), i s’acabarà cap a la 1 de la matinada. El preu pels socis de l’entitat és de 30 euros i 40 pels no-socis. Per a dur-lo a terme calen un mínim de 6 persones i un màxim de 12. Hi ha temps per apuntar-se fins el dia abans, enviant un correu electrònic a l’adreça cursosfotoclubtordera@gmail.com . Xavier Llop anima els amants de la fotografia a participar-hi.

taller foto foscor 2

Recordem que el taller d’iniciació a la fotografia en la foscor es farà aquest proper dissabte, 18 de juliol. Des del Fotoclub Tordera, a més de la càmera, el trípode o el cable disparador, es recomana portar una lot o llum frontal i calçat esportiu.