IniciNoticiesEsportsLa nova junta directiva del CFTordera prepara el primer equip amb diversos...

La nova junta directiva del CFTordera prepara el primer equip amb diversos canvis

futbol tarruellaLa nova junta directiva del Club Futbol Tordera ja fa setmanes que prepara la propera temporada. Un dels pilars fonamentals de l’entitat esportiva és el primer equip que milita a la segona catalana de futbol. Carles Gamonal nou president del club, ens explica el principal objectiu que s’han marcat per el primer equip des de la direcció esportiva per a la propera campanya, sense descartar l’ascens de categoria.

Gamonal novetats 1

Una de les principals novetats que presenta el conjunt és el canvi d’entrenador. Joan Tarruella es farà càrrec de l’equip acompanyat per l’Albert Garcia. Gamonal comenta el per què han escollit aquest entrenador.

Gamonal novetats 2

Pel que fa a la plantilla per la propera temporada ja es coneixen les baixes del davanter i màxim golejador de l’equip, Jose Manuel Martinez i d’en Guarnido. De moment la resta de components segueixen, amb la important renovació de l’Emmanuel Martín. Álvaro Seva i Beiron Román jugadors del filial que havien de fer la pre-temporada amb el primer equip s’han lesionat i no és segura la seva presència.

Gamonal novetats 3

El juvenil del CFTordera ja té un nou entrenador i el segon equip, de moment, està inscrit a la quarta catalana, a l’espera d’alguna renuncia de tercera. Per aquest equip des de la junta, s’està a punt de lligar també un nou tècnic. Des de l’entitat en els últims dies s’ha estrenat un compte de twitter i una pàgina oficial de facebook per millorar la informació i la transparència del club. El 10 de juliol és la data de l’assemblea ordinària de socis per traspassar els càrrecs de manera oficial i la presentació del nou projecte esportiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES