IniciNoticiesEsportsEl Club Twirling Vila de Tordera protagonista en el europeu d’Irlanda amb...

El Club Twirling Vila de Tordera protagonista en el europeu d’Irlanda amb la selecció catalana

logo twirlingDes d’aquest divendres fins el diumenge per la tarda, es celebrarà un torneig europeu de twirling a Irlanda, amb la participació de la selecció catalana i tres membres del Club Twirling vila de Tordera. La Míriam Aparició entrenadora del club torderenc, des de fa uns mesos enrere, la federació catalana la va escollir com a nova responsable de la selecció catalana en la categoria juvenil. La seleccionadora en declaracions a Ràdio Tordera es mostra il·lusionada amb aquest nou repte.

Aparicio europeu 1

L’atleta torderenca Marina Martín de 12 anys amb la seva entrenadora Nerea Martín també participaran d’aquest europeu. La Míriam comenta que el més important per la jove participant es agafar experiència en aquest tipus d’esdeveniments.

Aparicio europeu 2

Des de la selecció catalana afronten l’europeu amb bones sensacions, entrenaments força durs i amb exercicis exigents. La majoria de membres del conjunt català són de la zona de Tarragona. Per altra banda, el Club Twirling Vila de Tordera només té un any de vida, Aparició fa balanç d’aquesta primera temporada.

Aparicio europeu 3

Des de l’entitat torderenca durant l’estiu no s’aturen i seguiran entrenant amb les inscripcions obertes.

ÚLTIMES NOTÍCIES