IniciNoticiesCulturaAvui s’inicia la cinquena edició del Casal artístic d’estiu, amb més de...

Avui s’inicia la cinquena edició del Casal artístic d’estiu, amb més de 90 participants d’entre 3 i 14 anys

casalartistic2015_TEATRECLAVEArriba l’estiu i amb ell, una nova edició del Casal artístic del Teatre Clavé. És el cinquè any que es duu a terme i la filosofia de fons continua essent la mateixa: propiciar als participants un primer contacte amb el fet artístic d’una manera lúdica i potenciar-ne l’expressivitat, la creativitat i la imaginació.

A partir d’aquest paràmetre, durant els matins de sis setmanes (del 25 de juny fins el 31 de juliol) els espais del Teatre Clavé acolliran més de noranta infants, repartits en quatre grups segons l’edat i guiats per monitors i directors de lleure, així com també per professors de diferents disciplines artístiques (música, dansa, teatre, belles arts).
En aquesta edició, el concepte de la tribu com a centre d’interès és el punt de partida de les activitats proposades, que es realitzen majoritàriament en espais interiors del Teatre Clavé, però també incorporen sortides a indrets del municipi. Pau Megias és el coordinador del casal.

casal artistic

Com en l’anterior edició, els grups de major edat finalitzaran el Casal artístic amb dos dies de colònies a Mas Panella durant el 30 i el 31 de juliol. D’aquesta manera, s’arrodoneix l’experiència viscuda al Casal.

Així mateix, i com a espai per tal que les famílies puguin seguir de prop les activitats que duen a terme els diversos grups d’edats, s’ha creat un espai web en què diàriament s’aniran publicant informacions sobre el dia a dia. El bloc ja està actiu i es pot consultar a www.casalartisticteatreclave.wordpress.com

ÚLTIMES NOTÍCIES