IniciNoticiesSocietatDemà es sortegen les places de feina ofertes des de la Brigada...

Demà es sortegen les places de feina ofertes des de la Brigada Jove

03207El Servei Local d’Ocupació ha informat que no s’han presentat al·legacions a la llista d’admesos i exclosos al procés de selecció de la Brigada Jove. Per aquest motiu s’informa que el sorteig de les places ofertades tindrà lloc demà dimarts, 16 de juny, a les 12:00h, al local Emili Vendrell, i tindrà caràcter públic.

Durant el sorteig es seleccionaran 2 suplents per ocupació ofertada (auxiliar administratiu, auxiliar informàtic i brigada d’obres), pel supòsit que algun titular renunciï o obtingui més d’una ocupació i 2 suplents de reserva per garantir  que la plaça no quedi deserta.

Un cop finalitzat aquest procés s’indicarà als seleccionats les dates de formació obligatòria i s’iniciarà el procés de contractació.

L’objectiu de la Brigada jove és l’ocupació, en règim laboral temporal, de 8 llocs de treball a jornada parcial, d’ajudants de dependències i de serveis municipals, destinats a joves de 16 a 22 anys per període d’un mes, juliol i/o agost de 2015, dins el programa “Brigada Jove” del Pla Local de Joventut.

Les vuit places es distribuiran de la següent manera: tres places a la categoria de brigada d’obres i serveis, quatre places a la categoria d’auxiliar d’administratiu o similar i una plaça a la categoria d’auxiliar d’informàtica o similar.