IniciNoticiesPolíticaL’ajuntament de Tordera tanca el mandat agraint la feina feta per els...

L’ajuntament de Tordera tanca el mandat agraint la feina feta per els nou regidors que deixen el consistori.

IMG-20150610-WA0010Un ple extraordinari ràpid va tancar ahir a la tarda oficialment el mandat municipal 2011 a 2015. En un ambient distès i menys oficial, ahir es va aprofitar per acomiadar els regidors que no seguiran en el consistori. Els nou regidors que no tornaran a repetir els propers anys són els convergents, Jordi Camó, Maria Angels Cayro, Rosa Salarichs, Carles Aulet i Eliana Romera; els socialistes Josep Romaguera, Montserrat de Diego i Salvador Domínguez; i els regidors populars Javier Caballero i Jessica Asenció. L’alcalde de Tordera en funcions, Joan Carles Garcia, va fer un discurs institucional per agrair la feina feta per tots els regidors durant els últims anys i se’ls va entregar un rèplica de l’escultura de la plaça de Miquel Martí i Pol. Seguidament, tots ells van realitzar una darrer missatge d’acomiadament.

La regidora Eliana Romera va tenir un record especial a les entitats i col·lectius de Tordera.

comiat eliana

El regidor Carles Aulet, que deixava l’ajuntament desprès de 24 anys, donava ànims a tots els regidors que continuen.

comiat aulet

La regidora Rosa Salarichs es va mostrar contenta d’haver treballat per el poble de Tordera.

comiat salarichs

Desprès de 16 anys, també s’acomiadava la regidora Maria Àngels Cayró qui va dedicar unes paraules a les persones implicades en l’àmbit educatiu i en la comissió de festes.

comiat cayro

El regidor Jordi Camó va parlar d’haver treballat amb rigor i transversalitat, a banda va encoratjar al nou ajuntament que tingui molt seny i prudència.

comiat camo

El regidor del PSC, Salvador Domínguez va demanar en els futurs regidors treball i transparència.

comiat salva

La regidora Montse de Diego, deixava el consistori desprès de 12 anys. Va explicar que les diferències en la manera de pensar dins el seu partit, l’han empès també a abandonar la política.

comiat montse

Desprès de 18 anys a l’ajuntament, ahir també va plegar el regidor Josep Romaguera. Va comentar que tots els torderencs haurien de passar per l’ajuntament algun moment ho altre.

comiat romaguera

Els regidors del PP Javier Caballero i Jessica Asenció van encoratjar al nou govern que treballi per Tordera.

comiat javier i jessica

Amb el ple extraordinari d’ahir es va tancar el mandat. El proper ple serà dissabte a les 12 del migdia i servirà per constituir el nou ajuntament. Els nous regidors juraran o prometran els càrrec i s’ incorporaran al consistori. A dia d’avui encara no coneixem qui serà el proper alcalde ni quins partit formaran el nou govern municipal.

ÚLTIMES NOTÍCIES