IniciNoticiesComerçTordera prepara una nova edició de “El comerç surt al carrer” amb...

Tordera prepara una nova edició de “El comerç surt al carrer” amb una “shopping night”, una nit amb els comerços oberts.

shopping nightDes de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, amb el suport de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre i de Tordera Associació de Comerços i Serveis, Taca’t de Tordera, segueixen treballant per la promoció i dinamització del comerç local i ja preparen la 3a edició del Comerç al carrer, comerç a la fresca, que tindrà lloc el dissabte 8 d’agost de 2015, de 18:00h a 22:00h. Durant aquesta fira al carrer, els comerciants que vulguin participar podran treure al carrer els productes de roba, calçats, complements, joguines, articles de papereria i regal, cosmètica, bars, rostisseries, etc, amb propostes promocionals i descomptes.

Com en altres edicions, l’acció s’acompanyarà d’activitats d’animació complementàries (música al carrer, tallers, jocs, etc.) amb l’objectiu de crear un ambient lúdic i festiu que afavoreixi el passeig i la compra a Tordera.

L’Àmbit d’actuació del Comerç al carrer és el següent: Camí Ral (des de la Cooperativa Agrària fins el C/Folch i Torres); C/Sant Ramon, C/Ciutadans, C/Dr Trueta i Plaça de la Concòrdia.

Els establiments no ubicats en aquesta trama comercial podran participar ubicant-se a l’àmbit d’actuació delimitat.

Els establiments comercials ubicats a l’àmbit d’actuació podran ubicar-se davant de la seva façana. Si algun d’aquests establiment no pogués participar de l’esdeveniment, la ubicació davant de la seva porta podria ser ocupada per altres paradistes.

Els comerços, bars i restaurants que vulguin participar en la iniciativa, poden comunicar-ho a l’Àrea de Promoció Econòmica fins al 26 de juny.