IniciNoticiesEsportsTot a punt per el torneig de futbol-7 Memorial Josep Barceló, aquest...

Tot a punt per el torneig de futbol-7 Memorial Josep Barceló, aquest cap de setmana a Tordera

cartell memorial 15El Club Futbol Tordera organitza aquest cap de setmana la XVIII edició del Torneig de Futbol7- Memorial Josep Barceló. 56 equips participaran de l’edició d’aquest any de diferents clubs de reconegut prestigi. Entre aquests equips en destaquen els planters dels conjunts de la primera divisió de futbol com el FC Barcelona, l’Espanyol, Atlètic de Madrid, València, Villarreal entre molts d’altres del futbol català. Juanma Esteban, organitzador del torneig ens explica com s’organitza l’esdeveniment.

Esteban memorial 1

En el torneig hi participen jugadors alevins de primer i segon any, i benjamins de segon any. La competició començarà demà dissabte a les 8:30. Durant tota la jornada es juguen de manera simultània quatre partits de F-7. El diumenge s’acaba la fase de grups, i posteriorment es disputen els quarts de final, les semifinals i les tres finals, en total, 124 partits. Els sortejos de premis i regals tampoc faltaran un any més. Esteban ens dona detalls del que hi haurà aquest any.

Esteban memorial 2

El Memorial Barceló s’ha consolidat com un dels tornejos de referència en el món del futbol base d’arreu. A més de la vessant esportiva del torneig s’hi suma també el caràcter social de l’esdeveniment, que compta amb la implicació de 150 voluntaris i reuneix a Tordera més d’un miler de visitants durant tot el cap de setmana.

Per altra banda des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera hem preparat un dispositiu especial de cobertura del torneig. Aquesta tarda de 20 a 21:00 del vespre, El Show dels Esports es farà en directe des de el municipal, durant els matins del cap de setmana hi hauran connexions dins dels diferents informatius. El dissabte per la tarda, a partir de les 17:00 fins les 20:00 un programa especial, conduit per en Joan Grimal i el diumenge per la tarda, les retransmissions en directe de les finals del memorial.

ÚLTIMES NOTÍCIES