IniciNoticiesEsportsAquest proper cap de setmana, l’equip d’esports de Ràdio Tordera es desplaça...

Aquest proper cap de setmana, l’equip d’esports de Ràdio Tordera es desplaça amb motiu del XVIII Memorial Josep Barceló

tordera-cf-192Aquest proper cap de setmana les instal·lacions del municipal d’esports de Tordera acolliran el XVIII Memorial Josep Barceló de futbol-7. Enguany, una de les principals novetats que s’hi podrà trobar és el desplegament que us estem preparant des de Ràdio Tordera, perquè a través de la 107.1FM i també en línia a www.radiotordera.cat estigueu informats i amarats de l’actualitat del torneig durant divendres, dissabte i diumenge. Albert Sabater, director gerent de Ràdio Tordera explica en què consistirà la programació.

Sabater memorial rt 1

Serà la primera vegada que un mitjà de comunicació estarà tan present en el memorial. Sabater explica que ha estat la mateixa organització que s’ha interessat i demanat que Ràdio Tordera tingui aquest protagonisme.

Sabater memorial rt 2

La programació es durà a terme des d’un estand que estarà muntat entre la zona asfaltada dels dos camps i comptarà amb la presència de l’equip de les transmissions de futbol, tertulians, jugadors del CFTordera, entre d’altres organitzadors, i persones vinculades a l’entitat futbolística torderenca

ÚLTIMES NOTÍCIES