IniciNoticiesMedi ambientEs netegen les franges perimetrals a les urbanitzacions per prevenir incendis a...

Es netegen les franges perimetrals a les urbanitzacions per prevenir incendis a l’estiu

20150529_163939L’Ajuntament de Tordera té en marxa els treballs de neteja de les franges perimetrals a les urbanitzacions del municipi, per tal que no hi hagi problemes en cas d’incendi forestal a l’estiu. L’objectiu, en qualsevol cas, és protegir les zones urbanes, per això l’ajuntament està obligat a fer aquesta actuació. I per enllestir-ho tot, compta amb unes subvencions de la Generalitat i la Diputació de Barcelona. Ens en dóna més detalls, el regidor de Medi Ambient en funcions, Carles Aulet.

aulet franges 1

S’actua a les franges perimetrals de totes les urbanitzacions de Tordera, però l’Ajuntament també demana als propietaris de parcel·les que les tinguin netes, tal i com explica Carles Aulet.

aulet franges 2

A priori, no hi ha cap novetat respecte els últims anys, pel que fa a la campanya de prevenció d’incendis forestals a Tordera. Carles Aulet recorda com es prepara el nostre municipi.

aulet franges 3

A principis d’estiu es posarà en marxa el dispositiu de vigilància als boscos, per prevenir incendis forestals. És important, però, recordar alguns consells, com ara: no llençar burilles enceses ni llumins, ni caminant ni per la finestra del cotxe; o tenir a punt eines bàsiques contra incendis (en cas de viure fora del nucli urbà), com mànegues o destrals, i alguna reserva d’aigua.

ÚLTIMES NOTÍCIES