IniciNoticiesPolíticaLa plataforma Preservem el Maresme es reuneix avui amb el conseller Santi...

La plataforma Preservem el Maresme es reuneix avui amb el conseller Santi Vila per demanar la gratuïtat de l’ autopista a partir del 2016.

reunio preservem maresmeReunió avui entre la plataforma Preservem el Maresme i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. La voluntat és presentar al conseller “la declaració del Maresme”, un document extens i treballat que compta amb un ampli suport del territori, amb les més de 100 entitats que integren la plataforma, i des de fa pocs dies amb el de totes les forces polítiques del Maresme, inclosa CiU, que ha estat l’última en adherir-se.

La Declaració del Maresme exigeix al govern de la Generalitat deixar de pagar l’autopista el 2016, pacificar la Nacional Dos com a via urbana i un canvi de model mes sostenible per a la mobilitat de la comarca. El portaveu de la Plataforma Preservem el Maresme, Lluís Mas, explica que a la reunió d’aquest dijous demanaran que el govern reculli aquestes demandes, les atengui i faci el que calgui perquè siguin una realitat. L’escolten en declaracions a la Xarxa.

preservem maresme

D’altra banda, Santi Vila ha explicat recentment que ja fa temps que es preveu que la concessió del peatge de la C32 finalitzi el 2021 i que no hi ha cap decisió que pugui fer canviar aquesta data.