IniciNoticiesCulturaEl Centre de Formació Artística del Teatre Clavé obre les inscripcions per...

El Centre de Formació Artística del Teatre Clavé obre les inscripcions per al curs 2015 – 2016

CFA 2015-2016_TEATRECLAVE_0El teatre clavé prepara la nova edició del centre de formació artística. L’aposta d’aquest curs 2015-2016 continua essent fer especial incidència en el bloc de Sensibilització adreçat als infants nascuts entre el 2009 i el 2012 que s’endinsen per primera vegada en el món de la formació artística. A Sensibilització els infants experimenten i descobreixen per ells mateixos disciplines artístiques com la música, la dansa, el teatre i les belles arts d’una manera lúdica i divertida i a partir d’un centre d’interès. Sensibilització és també un espai de participació i de treball conjunt entre les famílies i els infants, per tal de compartir la vivència d’una mateixa experiència. El director del teatre clavé, Josep Navarro explica que les diferents disciplines fan un treball transversal.

navarro centre formacio artistica

Per la seva banda, l’Escola de música, de nivell elemental, ofereix la possibilitat de cursar llenguatge musical, realitzat en classes col·lectives; assistir a classes individuals d’algun dels instruments s’ofereixen a l’Escola (tenora, flauta travessera, guitarra, piano, saxòfon, violí, violoncel, bateria), així com també formar part d’un conjunt instrumental (conjunt de guitarres clàssiques, combo rock, grups de cambra, orquestres infantil i juvenil, etc.). Un cop acabat el nivell elemental, els alumnes interessats tenen la possibilitat de realitzar les Proves d’Accés a un dels Conservatoris de Grau Mitjà de Catalunya. Així mateix, l’Escola també ofereix classes de llenguatge musical, instrument i conjunts instrumentals per als alumnes fora de pla, és a dir, pels majors de 14 anys.

L’Escola de dansa manté l’oferta de cursos de nivell elemental i hi suma tallers de creació de diversos llenguatges de la dansa (flamenc, dansa contemporània, danses urbanes, etc.) concebuts com un espai per a l’observació i la investigació del moviment.

ÚLTIMES NOTÍCIES