IniciNoticiesEsportsDes de ja fa setmanes l'Òscar Mateo està planificant la nova temporada...

Des de ja fa setmanes l’Òscar Mateo està planificant la nova temporada per al CBTordera

OLYMPUS DIGITAL CAMERAA finals del mes d’abril el Club Bàsquet Tordera va anunciar que el coordinador esportiu, Jordi Rodenas, no seguiria en aquest càrrec per motius personals i que l’Òscar Mateo, exjugador del primer equip de l’entitat entre d’altres vinculacions, es faria càrrec de la direcció tècnica. Ell mateix, en declaracions al Show dels Esports, explica quines van ser les primeres passes d’aquest acord.

Mateo coordinador 1

Mateo ens dóna més detalls de la planificació que ja està preparant per a la propera temporada.

Mateo coordinador 2

En quant a la divisió dels clubs a Tordera pensa que ha estat un impediment per al creixement del CBTordera a causa de la major oferta que hi ha i creu que la unió de les forces és la millor situació per al benefici del bàsquet torderenc. Òscar Mateo explica els objectius principals centrats en dues línies.

Mateo coordinador 3

Per altra banda, aquest proper diumenge a les 17:30 h en el pavelló de l’avinguda dels Països Catalans, es disputarà un triangular d’acomiadament com a jugador, del nou coordinador, entre els jugadors i clubs per on ell ha passat: la Unió Esportiva Mataró, el CB Tordera (2007-2015) i el primer equip actual de tercera catalana

ÚLTIMES NOTÍCIES