IniciNoticiesANC a Tordera aposta per la constitució d’ un govern local independentista.

ANC a Tordera aposta per la constitució d’ un govern local independentista.

ajuntament24.5Abans que comencés la campanya electoral, l’Assemblea Nacional Catalana va engegar la campanya “Els ajuntaments per la independència”, per tal d’aconseguir el compromís amb el procés sobiranista del màxim nombre de candidatures que optaven a les eleccions municipals del passat 24 de maig. Finalment, l’ANC ha rebut centenars d’adhesions, no només de candidatures, sinó també de candidats a títol individual (en el cas de coalicions de diversos grups polítics). A Tordera, aquest compromís l’han signat Convergència i Unió, ERC+Gent de Tordera, Poble Actiu Tordera (que no va obtenir representació municipal) i, a títol individual, Carles Seijo de SOM Tordera Entesa. Així ho explica el portaveu de l’ANC a Tordera, Àngel Vallicrosa.

anc compromisos 1

Entre els punts que incorpora aquest compromís, destaquen: que en el primer plenari municipal es proposi l’adhesió o es ratifiqui la continuïtat de l’Ajuntament a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), treballar perquè les eleccions al Parlament del proper 27-S tinguin un marcat caràcter plebiscitari i les guanyin les forces independentistes, i que es faciliti l’elecció com a alcalde o alcaldessa del candidat d’una de les llistes sobiranistes, per tal de constituir governs locals independentistes i que puguin fer costat a les decisions del nou Parlament i Govern que sorgeixi de les eleccions plebiscitàries. Des de l’ANC de Tordera, Àngel Vallicrosa fa una crida a les formacions polítiques locals que han signat el compromís, que actuïn d’acord amb aquests principis.

anc compromisos 2

A la pàgina web de l’ANC podeu trobar, població per població, el llistat de les candidatures i candidats que han signat aquest compromís.

ÚLTIMES NOTÍCIES