IniciNoticiesCulturaFinalitza el període d’inscripcions per una nova edició del Casal Artístic d’estiu...

Finalitza el període d’inscripcions per una nova edició del Casal Artístic d’estiu del Teatre Clavé.

PORTADA CASAL2015Un any més, el Teatre Clavé aprofita els mesos d’estiu per organitzar una nova edició del Casal artístic, la cinquena en aquest cas. El Casal artístic és un espai lúdic-formatiu en què es propicia que els participants tinguin un primer contacte amb el fet artístic d’una manera senzilla i propera. En aquest sentit, l’educació en el lleure es combina amb la música, la dansa, el teatre i les belles arts, en una fórmula que afavoreix el desenvolupament de la creativitat, la imaginació i l’expressivitat. Ho explica el responsable del casal, Pau Megias.

casal artistic 1

El Casal artístic s’adreça a infants nascuts entre el 2001 i el 2012 i es durà a terme des del 25 de juny fins el 31 de juliol en torn de matí (de 8.45h a 13h). Com en les anteriors edicions, les activitats es realitzaran tant en espais interiors com exteriors del Teatre Clavé i estaran guiades per un equip format per monitors de lleure i professionals de les diferents disciplines artístiques. Un any més, els participants a partir de 5 anys finalitzaran el Casal amb dos dies de colònies a Mas Panella (Tordera): el 30 i el 31 de juliol. D’aquesta manera es pretén arrodonir i cloure d’una manera diferent l’experiència viscuda al Casal. Pau Megias recorda que per participar en el casal artístic no cal tenir coneixements previs de les diferents disciplines que s’ofereixen.

casal artistic 2

Les inscripcions per a participar al Casal Artístic d’estiu 2015 es poden formalitzar fins avui al Teatre Clavé de 10h a 13h i de 17h a 20h o bé enviant per correu electrònic el formulari d’inscripció que es troba al web www.teatreclave.cat/casalartistic.

ÚLTIMES NOTÍCIES