IniciNoticiesCulturaComencen les mostres de fi de curs de les diferents àrees del...

Comencen les mostres de fi de curs de les diferents àrees del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé

CFA_3Els indicadors que som a la recta de final de curs del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé són cada cop més evidents. En aquest cas, durant aquesta setmana i la següent tindran lloc les darreres mostres en públic de les diferents àrees del Centre de Formació Artística.

La primera serà aquesta tarda a les 20:00h i l’obriran els alumnes de l’Aula de Teatre amb una proposta de creació pròpia que han titulat Mòbil i que vol ser una crítica al paper dels telèfons mòbils en la societat actual. La mostra de l’Aula de Teatre serà el primer bloc d’unes setmanes de més activitat al Centre de Formació Artística.

El diumenge 31 de maig serà el torn de l’Escola de música. A partir de les 19:00h la Sala Gran serà l’escenari del concert de fi de curs de l’Escola, amb un programa que compta amb la participació d’alumnes solistes així com també amb formacions grupals com la coral infantil i d’adults, el conjunt de guitarres, l’orquestra de cambra, el conjunt flamenc o el combo rock. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro explica quin és l’objectiu de les mostres.

navarro fi de curs

Després del concert, l’Escola de música realitzarà durant el mes de juny dues activitats més obertes al públic. Es tracta de les audicions: moments en què alumnes de l’Escola mostren, en un format més reduït, els aprenentatges realitzats durant el curs. Les darreres audicions tindran lloc el dimarts 16 de juny i el dimecres 17 de juny a les 18:30h a l’Auditori del Teatre Clavé.

La següent setmana serà el torn dels més petits del Centre de Formació Artística: els alumnes de Sensibilització (de 3 a 6 anys). En els diferents nivells de Sensibilització, els infants experimenten i descobreixen per ells mateixos disciplines com la música, la dansa, el teatre i les belles arts i ho fan d’una manera lúdica i divertida. El divendres 5 de juny a les 19h el públic podrà veure el treball i l’aprenentatge que han realitzat durant el curs que ara ja s’acaba.

Finalment, l’Escola de Dansa clourà les mostres de fi de curs el diumenge 7 de juny a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

Totes les activitats de final de curs del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé són gratuïtes, estan obertes al públic i tenen un doble objectiu: mostrar el treball realitzat pels alumnes durant el curs i propiciar un espai per tal que el públic conegui les diferents opcions que ofereix el Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

Després d’haver realitzat les mostres de fi de curs, les classes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé continuen fins el divendres 19 de juny, últim dia lectiu del curs 2014-2015.

ÚLTIMES NOTÍCIES