IniciNoticiesEsportsAquesta jornada, el CBTordera i CFTordera aconsegueixen la permanència

Aquesta jornada, el CBTordera i CFTordera aconsegueixen la permanència

cftordera salvacioEl dissabte a la tarda el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera va aconseguir la permanència a la pista del Vilablareix. Els torderencs disputaven la tornada de la fase de permanència a la pista del Vilablareix, amb l’eliminatòria a 1-0 a favor després de guanyar el primer enfrontament. En aquest segon partit també van aconseguir la victòria que li va permetre emportar-se el play-off per 62-74. Per tant, els homes entrenats per en David Dalmau aconsegueixen l’objectiu de seguir un any més a tercera catalana.

El diumenge a la tarda, qui també es jugava la temporada era el Club Futbol Tordera. Visitava el camp del Besalú i en els primers 45 minuts ja van segellar la seva salvació. Un gol de Yero en el minut 19 i un altre de penal de José Manuel Martínez en el minut 34 van deixar el marcador amb el 0-2.