IniciNoticiesPolíticaResultats a les eleccions municipals

Resultats a les eleccions municipals

resultats_regidorsCiU perd la majoria absoluta a l’Ajuntament de Tordera però guanya les eleccions amb 7 regidors. ERC+Gent de Tordera dobla els anteriors resultats amb 4 regidors. El PSC perd un representant i es queda amb tres, igual que el PP que es queda amb 1 únic regidor després de perdre’n un. En la seva primera participació en unes eleccions municipals, SOM Tordera entra amb força al consistori amb 2 representants i Poble Actiu no obté representació.

Un cop efectuat el total de l’escrutini, CiU perd la majoria absoluta a Tordera, però guanya les eleccions municipals amb 7 regidors. resultats_votsLa coalició formada per ERC+Gent de Tordera dobla els resultats aconseguits a les eleccions municipals del 2011 i obté 4 regidors, pujant així fins a ser segona força. El PSC perd un dels quatre representants que tenia i es queda amb 3 regidors, ocupant el tercer lloc. El PP perd un regidor, però aconsegueix mantenir representació al consistori amb un regidor. Pel que fa al grup SOM Tordera, format per la unió entre Podem i ICV que es presentaven per primera vegada a unes eleccions al nostre municipi, aconsegueixen 2 regidors i entren amb força a l’Ajuntament. Finalment, Poble Actiu Tordera, la coalició formada per la CUP i Procés Constituent i que també es presentava per primera vegada en uns comicis, no ha aconseguit obtenir representació municipal al consistori.

Aquest és l’arc polític municipal que es presenta a partir d’ara, després que hagin votat a Tordera un total de 6.290 persones, el que representa un percentatge de participació del 51,58%. Això és gairebé quatre punts més que a les eleccions municipals de fa 4 anys.

Coneix els resultats definitius a les Eleccions Municipals 2015